Saturday, April 30, 2011

Award dari Naz dan Safone

Salam kpd semua yg sudi membaca blog ni..

Rasa segan sungguh kpd Safone dan Naz yg sekian lama bg award ni kat akak, baru hari ni akak berkesempatan utk menggantungnya disini.

Apa2 pun akak ucapkan jutaan timakasih kpd NoorSafone, Story of Mama dan Naz, Cute Oven Small Kitchen krn kesudian beliau berdua. Tapikan maaflah ye sbb akak lambat sgt ambil award ni, bukan bermakna tak sudi tapi masa tidak mengizinkan.

Yg ni plak homework dari Naz.. kena buat ke ek....akak buat je la betul ke salah tak tahu eh...hehehe

Here are rules to abide accepting this award :

1. Post linking back to the person that gave you the award :
  • Done!
2. Shara 7 random things about yourself :
  • Seorang wanita yg dah menjangkau usia awal 40an.
  • Seorang isteri kepada seorang suami yg tercinta.
  • Seorang ibu kepada 6 orang cahaya mata: 5 anak dara dan 1 anak teruna.
  • Seorang guru matematik PMR kpd semua anak didikku.
  • Seorang yg sgt suka memasak jika berkesempatan.
  • Seorang yg suka bercucuk tanam segala jenis pokok.
  • Seorang hamba Allah yang banyak kekurangannya.
Hahaha..tu je la....ye!




1 comment:

noorsafone said...

salam Noor...its ok...yhanks sudi amik award tu ya...friends forever...