Baby Baru - AIN NABIHAH BINTI MOHAMAD ASRI


 Assalamualaikum...

Akak dah selamat bersalin pada 26 Jun 2013 jam 4.53 pagi. Alhamdulillah semuanya selamat dan bersalin dgn mudah. Sakit pun tak lama, sampai PMC jam 3 pagi lebih, cek jalan dah buka 6 cm. Jam 4.53 pagi, puteri bongsu ku selamat dilahirkan  dgn berat 3.2kg. Lega selega2nya bila dah keluar. Hilang segala kerisauan yg selama ni melanda diri sepanjang 9 bulan kehamilan.


AIN NABIHAH BINTI MOHAMAD ASRI

 Semoga menjadi anak yg solehah !

9 comments:

asyifamustaffa said...

tahniah...! selamat berpantang...
comel baby...:-)

Mila@Rimbun said...

comelnyerr Ain.. moga dua2nya, ibu dan anank, dilindungi Allah. Tahniah :)

Unknown said...

Assalamualaikum..selamat berpantang...comelnyer sikecil ni....jika ader kelapangan silalah intai2 ke blog saya yer...http://secuitrasaumiejazz.blogspot.com/

Ctnaemah said...

tahniah kak nor..selamat berpantang..seronok dgr orang dapat baby lagi..terasa nak join juga.

Mamasya said...

tahniah k.noor
kelahiran putri...comeiinya...
slmt berpantang. moga ibu dan baby sihat.

Flower said...

Alhamdulillah. Congrats. Lama tak lawat website site ni tetiba dah ada baby girl baru.

Mallanhead

K.Nor said...

salam k.noor.. wahh dpt bb baru ya.. tahniah.. puteri menyambut ramadhan ni.. comelnyer.. putih melepak..

slmt berpantang :)

Unknown said...

Assalam Kak Norma! Selamat Hari Raya... Kunjungan setahun sekali nie hehe.. Wah! Ada baby baru!! Comelnya... :) Tahniah kak! Apa rahsia?? Kami nie stuck kat 2 jea..

Unknown said...

Hi Assalamualaikum baby. I've accidently saw this blog. By the way, nama kita hampir sama tauu. My name is Ain Nabihah Binti Muhamad Azri. heheehhehehe, nice to know you pweety bby....