NASI MANDY DAN AYAM MANDY

Santapan tghari ni, set nasi mandy. Kalau sebelum ini saya mencuba rempah Kabshah Ustazah, kali ini saya mencuba rempah Mandy Ustazah. Mmg sedap tambah2 lagi saya letak kismis hitam dan kuning dlm nasi..nyum nyum.

 
Resepinya, akan di taip kemudian !





6 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam kak nor...
alahaii.. sedapnya kak.. berkobar2 datang nak ambik resepi nasi mandhi.. rupanya belum siap taip lagi ye kak.. hehe.. aritu dtg nam ambil resepi nasi kabshah pun mcm tu juga.. hehehe.. takpelah nnt ada masa baru share ye... tq kak..

My Biz said...

Adehhhh terliur huhuhu

Rose Azadir said...

sedapnyer!!! anyway Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Mummy Dina said...

Sedapnya..lama dah tak makan nasi mandy ni..:)

huda said...

tengok je da terliurrr...perut kenyang jadi lapar balik