Wednesday, January 25, 2012

Tat Nenas Gebu

Dah lama tak update blog ni....dah bersawang. Bila dah buka sek, cam ni lah sibuk manjang. Ni ada cuti beberapa hari, saja je lah buat tat nenas nak perabis jem nenas yg dah lama bertapa dlm petiais...hehehe

Resepi boleh lihat di SINI.

9 comments:

AbbotCottage said...

uiiiiii kita pon nak nak nak!!! 2 balang ya.

Cekgu Maz said...

salam...sedapnyer ya ampun...my peberet nie....terasa mcm terus nak buat..raya lambat lg nie.. :)

Wattie said...

Assalamualaikum dan salam maulidur rasul Noor,
Tart nenas mmg kegemaran saya, tambah2 yang gebu, tak terasa bila memakannya, tau tau selesai

Ida,Japan said...

Slm kak Noor...sedapnyer tart tu, kalau la dpt sebalang alangkah bahagianyer dpt ngunyah kuihb tart
Kak2....tahniah dari ida, sbb blog akak juga direview dlm majalah jelita bulan March ni

Cik Puan Izan❤ said...

rindu pulak nk mkn tart nenas...tunggu raya lambat lagi...huhu

normah a.k.a noorez said...

wah sedapnya tart tu
nampak gebu jerr nak tapau sikit boleh?.....hehehe^-^

Azie said...

wah cantik nyer. dah terasa macam ada tart dalam mulut

Wan said...

Sedapnya.. time raya mesti ramai yang cari ni.. jom buat dan jual..