Nasi Goreng Cili Padi Pedas Berapi


Salam di hari minggu....

Dah seminggu tak update, dah start sekolah kebzan mula melanda...blog ni pun dah berdebu lama tak kemaskini hehehehehe...

Sarapan hari minggu, nasi goreng cili padi taruk telur, ikan bilis, kobis dan dimakan bersama kepok lekor Trg mari. Kepok lekor ni mak akak bawak masa dtg sini Dec lepas....oleh krn mak bawak byk so akak potong2 dan frozenkan...bila nak makan tinggal goreng sahaja...
Org Trg kalau makan nasi goreng ke, mee goreng ke...mesti nak lawankan dgn kepok hehehe

5 comments:

iniialahaku said...

pergh..lapor2..xlunch agi

kak Erna said...

salam nor..memang percaya..berapi tu..tapikan nasi goreng ni..lagi pedas..lagi sedap..

Naz said...

Slm kak noor..
Pedas berapi mcm ni kesukaan Naz.. Boleh mkn brtmbh2 ni..

Anie said...

Salam Kak Noor,

Tu lah senyap sunyi jer rumah akak ni...sy ketok2 pintu takde org bukak hehehez :D

Mmmmm sedapnya kropok lekor, lama lah tak mkn, nasi goreng berapi tu pun nampak sedap........

NoorMasri said...

kak Erna,mmg lagi pedas lagi sedap...sampai sakit perut ku hehehe


Naz, sebenarnya akak masukkan letak cili padi tu, masa tu akak hilang pertimbangan hehehehe


Anie,kalau dtg akak tak de, masuk je la jgn malu2 ye buat macam umah sendiri. Sedap tau kepok tu pure dr Ganu hehe